OGLASILA SE DJEVOJKA NESTALOG TRENERA: ODLUČIO JE DA PRODA KUĆU VRIJEDNU OKO 300.000 EURA, STALNO JE GLEDAO KROZ PROZOR I NA SAT

Djevojka nestalog fitnes trenera Jove Kecmana (51) Ana ispričala je da je izuzetno vezan za porodicu, naročito za oca.

  • Meni je u jednom trenutku rekao “pazi mi Mileta”, ali mi smo se uvijek šalili. Ja se iskreno nadam da će ga naći ili da će se pojaviti – kaže Ana.

Beogradski trener je nestao 24. septembra, i kako priča njegova djevojka, sa sobom je ponio samo ličnu kartu i najmanje 16.000 eura. Mobilni telefon je ostao kod kuće.

  • Jovo je nekoliko dana prije nestanka počeo da skuplja novac. Tad je, također, odlučio da proda kuću, koja vrijedi oko 300.000 eura i našao je kupca, napravili su predugovor. I Miletu, ocu je tražio da podigne kredit. Rekao je da prodaje kuću jer ne može više da se bavi treninzima, da mu je dosadilo i da hoće da ide u penziju. On nikome nije dugovao novac i nije imao finansijskih problema, tako da ne znam za šta mu je bio potreban novac – ispričala je sagovornica, navodi Kurir.rs.

Kako kaže Ana, beogradski trener je oko dvij sedmice prije nestanka počeo da bude uznemiren.

  • Stalno je gledao kroz prozor, na sat kao da nešto čeka. Stalno je bio nervozan i pričao je da ima neki lični problem, ali ne i koji. Radio je normalno, držao je treninge, imao je mušterije, ali nije mogao da bude posvećen poslu zbog tog ličnog problema – objašnjava sagovornica.

Ana i Jovo se poznaju oko šest godina, a zabavljaju se posljednjih nekoliko mjeseci. Kako ona navodi, sve je bilo u redu dvije  sedmice prije nestanka.

  • Pravili smo planove za budućnost, tako da je meni sve ovo čudno. Kad god krenem da tražim informacije o njemu, naiđem na zid. Niko ništa ne zna, ni drugovi, ni prijatelji. Došla sam do svih njegovih kontakata i niko ništa ne zna – ističe djevojka.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

FUDBALSKI PETAK U BOSNI I HERCEGOVINI: SARAJEVO U TUZLI, ŽELJEZNIČAR I...

0
Petak je danas dan za fudbal. Zbog Uskrsa, u nedjelju neće biti utakmica Wwin lige Bosne i Hercegovine, pa je odlučeno da se po tri utakmice igraju u petak i subotu.