OGLASIO SE DŽANAN MUSA, NAKON ŠTO JE OBJAVLJENO DA IMA NOVI KLUB

Bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa (21) karijeru će nastaviti u jednom od najboljih euroligaških timova Anadolu Efesu, a povodom te odluke oglasio se i na društvenim mrežama.

  • Vrijeme je za novo poglavlje. Spreman sam za rad i da pomognem timu koliko god mogu. Zadovoljstvo je biti ovdje”, poručio je Musa nakon što je Efes zvanično potvrdio novog igrača.

Musa je s turskim klubom potpisao ugovor na dvije i po godine, a u Evropu se vraća nakon dvogodišnje avanture u NBA ligi gdje je nedavno otpušten od Detroit Pistonsa. Prethodno je u NBA bio član Brooklyn Netsa za koje je u dvije sezone upisao 54 nastupa.

U dogovoru sa svojim zastupnicima odlučio je da ne izađe na draft G razvojne lige te da se vrati u Evropu.

Efes trenutno u Euroligi zauzima deveto mjesto od 18 klubova i slijedi mu grčevita borba za play-off.

Prvu narednu utakmicu Efes igra već sutra na domaćem terenu protiv Himkija u okviru Eurolige, a onda slijede dva meča u turskom prvenstvu protiv Turk Telekoma i Bursaspora.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROTIV SARAJLIJA PODIGNUTA OPTUŽNICA: SUMNJA SE DA SU KRIJUMČARILI VIŠE OD...

0
Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv Naima Džaferovića (48) iz Sarajeva i još 4 osobe kojom se terete da su kao organizovana kriminalna grupa krijumčarili više od 150 ilegalnih migranata.