OGLASIO SE I CHRISTIAN ERIKSEN NAKON ŠTO JE DANSKA UŠLA U OSMINU FINALA EURA

Nakon što je nogometna reprezentacija Danske ubjedljivo pobijedila Rusiju i izborila plasman u osminu finala Eura, na društvenim mrežama oglasio se i Christian Eriksen koji je čestitao saigračima na prolasku dalje.

Eriksen je igrao samo prvi duel ovogodišnjeg Eura protiv Finske u kojem se u finišu prvog poluvremena srušio na terenu nakon srčanog udara, no srećom ljekarski tim Danske spasio mu je život i nakon toga je hitno prebačen u bolnicu gdje je nastavio svoj oporavak.

U petak je Eriksen izašao iz bolnice, već u subotu je posjetio saigrače na treningu Danske, što je prema izjavama Danaca izazvalo oduševljenje među njima, a odmah nakon pobjede Eriksen je na svom Instagram profilu čestitao saigračima na velikoj pobjedi i plasmanu među 16 najboljih.

Eriksenu je ovo tek druga objava na društvenim mrežama, a jedini put kad se oglasio bilo je iz bolnice kada je poručio da se osjeća dobro.

Eriksen iz bolnice poručio: Osjećam se dobro, hvala svima na podršci

Danska će u osmini finala igrati protiv Velsa u Amsterdamu, a podsjećamo, njima je za drugu poziciju u grupi trebala pobjeda protiv Rusije s minimalno dva gola razlike te trijumf Belgije protiv Finske.

Što se tiče Eriksena, on je nedavno podvrgnut operativnom zahvatu srca te mu je ugrađen defibrilator. Njega za četiri sedmice u Milanu očekuju novi detaljni pregledi.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE