OLIMPIJSKI PRVAK BORI SE SA KORONAVIRUSOM: OVO JE ZASTRAŠUJUĆE, MUČIM SE 14 DANA

Bivši olimpijski pobjednik i vlasnik svjetskog rekorda u plivanju, Južnoafrikanac Cameron van der Burgh, podijelio je svoje zastrašujuće iskustvo u borbi protiv koronavirusa.

On se posljednje dvije sedmice bori s virusom, koji je na njemu ostavio posljedice.

  • Borim se s virusom 14 dana. Ovo je najgori oblik virusa s kojim sam se susreo u svom životu. Ja sam zdrava osoba s jakim plućima, neko ko je mlad i živi zdravo, ali još se uvijek borim s umorom i konstantnim kašljem. Iscrpljen sam satima nakon bilo kakve fizičke radnje – otkrio je 31-godišnji olimpijski prvak iz 2012. godine.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

IRAN: EKSPLOZIJA SE ČULA U ISFAHANU GDJE SE NALAZI NUKLEARNO POSTROJENJE

0
Nakon odjekivanja eksplozija koji su se čuli u iranskim gradovima Isfahanu i Tabrizu, iranski mediji su objavili da je zbog toga došlo radi aktiviranja sistema protuzračne odbrane i uništenja tri mini bespilotne letjelice.