ONA JE NAJISTETOVIRANIJA ŽENA: OSTALA BEZ SLOBODNIH MJESTA NA TIJELU PA ISTETOVIRALA ČELO

Žena koju su prozvali najtetoviranijom u Velikoj Britaniji počela je tetovirati lice nakon što je ostala bez prostora za tintu na ostatku tijela. Becky Holt (33) čitavo je tijelo prekrila tetovažama, a prazni su joj jedino dlanovi i tabani.

Dizajnerica interijera kaže kako se navukla na tetovaže još početkom 2000-ih kad je imala 15 godina. Beki procjenjuje da su njene tetovaže vrijedne oko 35.000 funti, iako navodi da je neke dobila besplatno. Omiljena joj je, kaže, tetovaža stihova Davida Bowieja na čelu.

Becky koja je gostovala u britanskom showu This Morning Today, voditelj pitao je kako je došla do prve tetovaže na licu.

  • Ostala sam bez prostora i željela sam više –  rekla je.

Dodala je kako je rekla da nikad neće tetovirati ruke, vrat ili lice, ali kad je ostala bez mjesta se predomislila. Kaže i kako i nema šanse da pobroji sve tetovaže koje ima, a neke su i na intimnim mjestima, prenosi Index.hr.

Becky je popularna i na Instagramu gdje je prati više od 10.000 ljudi. Prije mjesec dana rodila je i kćerkicu Auroru-Forest te kaže kako će tetovirati njeno ime čim se otvore saloni za tetoviranje. Njena opsesija počela je kad je još bila tinejdžerica, ali tad je napravila i prvu grešku.

  • Kad sam imala 15 godina, tetovirala sam ime svog bivšeg na međunožju. Definitivno sam odrasla i zažalila zbog toga, pa sam ga prekrila lobanjama – rekla je.
  • Od tada težila sam prekriti tijelo tetovažama jer su mi se svidjele žene na naslovnici magazina Bizarre. – Godine 2014. ispunila sam san i pojavila se na naslovnici magazina.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE