OPET POŽAR U KRAJINI: GORJELA KUĆA, UZROK JOŠ UVIJEK NEPOZNAT

Požar koji je uznemirio građane Bihaća dogodio se u noći sa četvrtka na petak.

Požar se dogodio u 03:30 sati.

  • Dojava je tačna. Informacija je tačna. Jutros u 3:30 sati Policijska stanica Bihać zaprimila je dojavu putem telefona od građanke inicijala K.S. rođene 1963. godine u Bihaću, nastanjena u naselju Repušine, grad Bihać, koja je prijavila da je na porodičnoj kući došlo do izbijanja požara unutar kuće, na nepoznat način – rekao je Adnan Beganović, portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Dodao je da su na teren izašli pripadnici policije zajedno sa vatrogasnom jedinicom grada Bihaća, te u 05:20 sati je lokalizovan požar na spornoj kući.

  • Upravo sad formira se uviđajna ekipa, istražitelji Policijske stanice Bihać zajedno sa protivpožarnim vještakom kojeg je angažovalo Kantonalno tužilaštvo Unsko-sanskog kantona i pod čijem nadzorom se rade uviđajne radnje radi utvrđivanja nastanka požara – kazao nam je Beganović.

Istakao je da nije bilo povrijeđenih.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE