OSAKAĆENA SAM, NARUŠENO MI JE FIZIČKO I MENTALNO ZDRAVLJE: INDY NA KUĆNOM LIJEČENJU

Nakon više od mjesec dana provedenih u bolnici zbog komplikacija nastalih uslijed operacije smanjivanja želuca, Indy Aradinović nedavno je sa Kliničkog centra puštena na kućno liječenje.

Teška upala pankreasa, kasnije i sepsa, odstranjivanje slezine, a zatim još jedna operacija, samo su neke u nizu komplikacija koje su zadesile Indy se prate u javnosti.

  • Ja sam sad kod kuće, liječim se i molim se svaku noć da mi bude dobro. Ti bolovi, ta nemoć, to je nešto najgore. Još uvijek sam slaba i teško govorim jer se brzo umaram. Moja porodica i ja od 9. marta prolazimo kroz pakao, koji nam se čini nema kraja. Moja sestra Edita još uvijek ne može da se opasulji od svega što se izdešavalo, o majci da ne pričam. Ona se od muke i brige prepolovila, jedva sam je prepoznala kad sam konačno došla kući. Jedno dijete je izgubila, a drugo joj je bilo bukvalno na samrti. Toliko mi je strašno to što je i morala da prođe kroz ovo sve– priča Indy i osvrće se na Editine objave na društvenim mrežama na račun hirurga koji ju je operisao.
  • Edita je kao što bi uradila svaka rođena sestra, u šoku zbog svega iznijela istinu na svom Instagram profilu. Bila je zabrinuta i uplašena i gledala je kako može da mi pomogne, dok sam se ja bukvalno borila za život. Ne znam zašto bi nekome to uopšte bilo čudno. Isto bi se ponijela svaka normalna porodica u ovakvoj situaciji. Bila sam na ivici života i smrti greškom ljekara, koji pored svega to još i negira. Taj čovjek me je osakatio i narušio mi fizičko i mentalno zdravlje za cijeli život. Moja Edita nikada ne bi tako nešto javno iznijela da nije bila svjedok toga- zaključuje Indy.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE