OSTAVKA OLGUNA NA POVRŠINU IZBACILA NEREGULARNOSTI U ČELIKU, UKRADENI VAŽNI DOKUMENTI

Aydin Olgun jučer je napustio Nogometni klub Čelik, te je tu priliku iskoristio da uputi otvoreno pismo u kojem je naveo navodne neregularnosti koje su dovele do njegovog odlaska.

Zenički klub je nakon ovog Olgunovog poteza na svom zvaničnom Instagram profilu objavio uvjerenje policije o pokušaju sakrivanja i uništavanja dokumenata u prostorijama kluba.

  • Policijska patrola je 17. aprila u 13:05 sati upućena u prostorije NK Čelik na istočnoj tribini stadiona Bilino Polje, a po dojavi da je iz kancelarije direktora nestala određena količina dokumenata od kluba. Po dolasku na mjesto događaja patroli se obratio Samir Kaltak, koji je izjavio da su prije nekoliko dana na vratima direktorove kancelarije zatekli polomljenu bravu te da su je zamijenili, ali da o tome nisu obavijestili policiju jer nije bilo tragova premetačine.
  • Međutim, kada su naknadno obavljali redovne poslove u klubu, ustanovili su da im nedostaje određena količina dokumenata vezanih za NK Čelik te su događaj prijavili policiji. Kaltak je napomenuo da nije bilo tragova provale ni premetačine, a pristup prostorijama kluba kao i direktorovoj kancelariji imalo je više osoba – navedeno je u uvjerenju.
https://www.instagram.com/p/B_YYeDOFM2X/?utm_source=ig_embed

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE