OSUMNJIČENI ZA UBISTVO POBJEGAO IZ SUDNICE: PRONAĐEN NAKON DVA SATA ISPOD DEKE

Nadzorne snimke američkog suda u Oregonu zabilježile su pokušaj bijega osumnjičenika za ubistvo.

Dvadesetosmogodišnji Ed Villalobos osumnjičen je za ubistvo svog oćuha nakon čega je ubrzo izbo i nepoznatog muškarca.

Na ročištu je, nakon što su mu policajci prema zakonu maknuli lisice na nogama i rukama, 28-godišnjak ustao, pomaknuo stolac i počeo bježati prema izlazu.

Policija je krenula za njim, ali nisu ga uspjeli uhvatiti.

Kako bi ga pronašla, policija je zaustavila saobraćaj u gradu Hillsboro. Čak je korišten i dron ne bi li ga uspjeli vidjeti iz zraka. Eda Villalobsa su pronašli tek dva sata kasnije kada je policije zaprimila dojavu zbog pokušaja provale u stan.

Policajce je vlasnik stana upozorio da nikoga ne bi trebalo biti u stanu, ali su zbog anonimne dojave svejedno ušli u objekt. 28-godišnjak je pronađen u ormaru ispod deke, piše Daily Mail.

Ponovno je priveden, a datum ročišta je pomaknut. Osim ubistava, snosit će sankcije i za pokušaj bijega te provalu.

Video pogledajte i OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE