OTAC DJEČAKA OPISAO DETALJE STRAŠNE NESREĆE: GLEDAO SAM KAKO MI DIJETE PADA SA VISINE

Dječak (3) koji je u utorak popodne pao sa terase, sa visine od tri metra, u selu Salakovac kod Malog Crnića, uspješno se oporavlja u požarevačkoj bolnici.

Podsjetimo, mališan je juče oko 15.30 sati prevezen u bolnicu, nakon što je pao sa neograđenog balkona porodične kuće. Sa njim su sve vrijeme bili roditelji, a na mjestu nesreće uviđaj su obavili policija i tužilac.

  • Za sada nema elemenata krivičnog djela, a tužilac je dao nalog policiji da prikupi neophodna obavještenja i obavi razgovor sa roditeljima, te da izveštaj proslijede Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Kako naš izvor kaže, dječak je iz fine i uljudne porodice, a njegovi roditelji drže pekaru u selu, zbog čega ih skoro svi poznaju.

Dječakov otac je za Kurir potvrdio da oni drže pekaru, kao i da se njegov sin oporavlja.

  • Mi držimo pekaru u Salakovcu, a objekat ima dva sprata. Bio sam sa ženom na prvom spratu i radili smo kao i obično. Dijete je bilo sa nama, a u jednom trenutku sin se iskrao i popeo na sprat. Mi nismo vidjeli kad je izašao i otišao gore – priča dječakov otac i dodaje da ne zna kako je dječak tačno pao, jer taj trenutak nije vidio.
  • Ta terasa na drugom spratu nije ograđena, pa sumnjam da se okliznuo. Supruga i ja smo bili u pekari i kroz prozor smo vidjeli da pada. Sekunde su bile u pitanju. Prepali smo se i odmah istrčali napolje. On je ležao na podu, a ja sam ga odmah podigao, uzeo sam ga u naručje i odvezao u bolnicu – kaže naš sagovornik.

Otac kaže da su mu ljekari rekli da neće biti većih i trajnih posljedica po zdravlje njegovog sina nakon pada sa visine.

  • Ovo je bio veliki stres za nas, samo želimo da se oporavi i bude dobro. Hvala Bogu, sutra izlazi iz bolnice i svi ćemo biti uz njega – završava otac dječaka.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DRAMATIČNO NA BLISKOM ISTOKU: IZRAEL NAPAO IRAN

0
Izraelske rakete pogodile su lokaciju u Iranu, objavio je ABC News, pozivajući se na američkog zvaničnika, dok je iranska novinska agencija Fars izvještava da je aktiviran sistem protuzračne odbrane u gradu Isfahanu.