OVA BH. OPĆINA OSIGURALA JE BESPLATNE MJESEČNE KARTE PRIJEVOZA ZA SVE UČENIKE

Na prijedlog načelnika općine Kakanj Mirnesa Bajtarevića, a Općinsko vijeće je usvojilo odluku prema kojoj će svim učenicima srednjih škola koji vozare iz Budžeta Općine Kakanj biti plaćena mjesečna karta za autobus.

  • Svi punoljetni učenici koji vozare trebaju se javiti u Službu za društvene djelatnosti (II sprat). Za učenike koji su maloljetni prijavu podnosi roditelj ili staratelj. Prijavljivati se trebaju od sutra, od 7.00 do 15.30 sati. Poželjno je da se svi što prije jave, a najkasnije do petka – naveli su iz Općine.

„Ovo se ne pamti od vremena kad je na ovom tlu bila zemlja koja se zvala Jugoslavija. U tom zemlji sam se školovala i dakako, imali smo besplatan prevoz..

Respekt za ovog mladog Čovjeka i velikog znalca u vodjenju lokalne zajednice“, jedan je od komentara na ovu vijest na društvenim mrežama.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BILI SMO NA LICU MJESTA: POGLEDAJTE SNIMKE PRIVOĐENJA OSUMNJIČENIH U AKCIJI...

0
Pripadnici policije MUP-a KS u sklopu akcije "Start 2" vrše pretrese privatnih i poslovnih objekata u vlasništvu Elmedina Karišika, Seida Hadžibajrića i Lejle Begović, sestre bivšeg načelnika Ibrahima Hadžibajrića.