TEŠKO PRISTAJTE NA KOMPROMISE U VEZI: ZA SVE JE KRIV VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK

Nalaženje srednjeg rješenja i kompromisa posebno je komplikovano ako ste u vezi s nekim od ovih horoskopskih znakova. Svi koji su nekad imali nesporazum u vezi znaju koliko je teško postići kompromis kojim bi bile zadovoljne obje strane.

Neki od nas su spremni na svakakve žrtve radi mira, dok se drugi rijetko odlučuju popustiti i ne žele ni pomisliti da naprave kompromis, piše Elite Daily.

Ilustracija

Ova četiri horoskopska znaka posebno se izdvajaju po svojoj nespremnosti na kompromis.

1.  Bik

Bikovi su zabavni, sentimentalni, pažljivi i odani pod svaku cijenu. Međutim, kada se trebaju riješiti nesporazumi, nisu raspoloženi za saradnju. U slučaju rasprave njihova tvrdoglavost može prevladati i zatvoriti sve kanale komunikacije. Za rođene u ovom horoskopskom znaku jako je važno da nauče barem katkad vidjeti stvari iz drugog ugla, umjesto držati se isključivo svoje tačke gledišta.

2.  Lav

Kao službene dive horoskopa, Lavovi rijetko smatraju da su potrebe drugih podjednako važne kao i njihove. Ovo ne znači da ne vole svog partnera ili da im nije stalo, nego da se općenito osjećaju nelagodno kada moraju nešto promijeniti ili se prilagoditi. Oni mogu odugovlačiti dok ne naprave korak zbog čega ostaju u nefunkcionalnoj vezi pa se zbog svoje tvrdoglavosti često osjećaju kao da stoje na mjestu.

3.  Škorpija

Škorpije su neustrašive i tvrdoglave pa čak i u otežanim uvjetima nastavljaju po starom. Uprkos svom unutrašnjem otporu prema kompromisu, uz određeno ohrabrenje i dobru komunikaciju, Škorpije mogu polako početi biti samosvjesniji. Čak i sa svojim manama, pripadnici ovog znaka mogu biti fascinantni, mudri i nevjerojatno seksi. Ako vam nije teško nositi se s njihovom tvrdoglavošću, oni mogu biti pažljivi i inspirativni partneri.

4.  Jarac

Jarčevi su poznati po tome što cijene pravednost i poštenje iznad svega. Njihova jaka uvjerenja čine ih nevjerojatnim braniteljima i zaštitnicima, ali kada se radi o ljubavi, navođenje Jarca da se nađete na sredini može potrajati vječno. Kao zemljani znak, Jarac je vjerojatno najstabilniji od horoskopskih znakova. Međutim, pripadnici ovog znaka često se bore za svoja prava i osuđuju drugoga kada pokušavaju uzeti u obzir potrebe partnera koje su u opreci s njihovim potrebama.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE