OVAKAV POTRES NE PAMTIM: MJEŠTANKA STOCA POTRESENA NAKON STRAVIČNOG ZEMLJOTRESA

Zemljotres jačine 5,6 stepeni po Rihterovoj skali zabilježen je sinoć s epicentrom u Stocu.

Jedna mještanka grada u Hercegovini, vidno potresena, govorila je nakon što je nekoliko zemljotresa pogodilo našu državu, ali najgore je bilo u Stocu, gdje je zabilježena i jedna žrtva.

  • Bila sam legla i kada je počelo da trese, to je katastrofa. Bio je unuk sa mnom. Mi smo uglavnom izletjeli. Kod nas nije bilo nikakve štete, jer je to nova zgrada, malo je nešto popucalo. Nervoza, evo nas sad smo u autu. Jedan sin sa porodicom, drugi bili su tu, bili smo ispred zgrade. Šta da vam kažem – rekla je za Avaz mještanka Stoca.

Kaže da nije znala Elmiru Sefo (1994), djevojku koja je stradala u sinoćnjem potresu.

  • Nažalost. Ja curu ni ne znam. Tuga. Ovakav potres u Stocu nije bio. Ja sam ovdje, živim i radila sam, ali ovakav potres ne pamtim – dodala je.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE