OVAKO SU PJEVAČICE SEVERINA VUČKOVIĆ I DANIJELA MARTINOVIĆ IZGLEDALE 2006. GODINE

Severina Vučković u martu 2006. godine pobijedila je na Dori s pjesmom “Moja štikla” te je bila hrvatska predstavnica na Eurosongu održanom u Ateni. Na Dori održanoj u Opatiji Severini je “suparnica” bila i Danijela Martinović, koja je nastupila s pjesmom “Oči od safira”.

Dragi kamen plave boje bio je nadahnuće i za stajling Danijele Martinović na Dori 2006. godine. Za nastup osam godina nakon pobjede s pjesmom “Neka mi ne svane” splitska pjevačica odabrala je poluprozirnu haljinu od svijetloplave organze sedefastog sjaja. Donji dio haljine bio je krojen u krakove, dok je na predjelu torza imala dodatak nalik bijelom korzetu s plavim šarama i vezanjem sa strane.

Na predjelu dekoltea haljina je imala bijelu satensku traku. Stajling za Doru i nastup s pjesmom “Oči od safira” Danijela je upotpunila sandalama ledeno plave nijanse s visokom potpeticom i tankim kaišićima.

Severina je nosila sada već kultnu crvenu haljinu hrvatske modne kuće Linea Exclusive. Dublji dekolte, visoki prorez i raskošni volani u donjem dijelu isticali su se u dizajnu atraktivne kreacije, koju je Severina kombinirala sa štiklama boje kože.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SARAJEVSKI LJEKARI UPUTILI APEL: PRESTANITE SA UBIJANJEM DJECE U GAZI I...

0
Sarajevski ljekari koji su studirali na Medicinskom fakultetu u Sarajevu u periodu 1965-1970., uputili su otvoreno pismo u kojem pozivaju svjetske moćnike da zaustave ubijanje djece i civila u Gazi, Ukrajini i bilo gdje na svijetu.