OVČAR SPASIO ŠESTOGODIŠNJE DIJETE OD PSA KOJI GA JE HTIO NAPASTI

Na TikToku se pojavio video ovčara koji spašava šestogodišnjeg sina svog vlasnika od napada komšijinog psa. Incident se dogodio na Floridi, a video je do sada pogledao više od 21 milion korisnika te društvene mreže.

Pas heroj zove se Tank, a on i dječak igrali su se na livadi ispred svog doma, kada im je prišao drugi pas. Crni pas se zaletio prema dječaku koji je već bježao i zamalo ga je dohvatio, ali onda je između njih uletio ovčar i odbranio je dječaka te je crnom psu blokirao prilaz šestogodišnjaku.

“Napao ga je iz čista mira”

Tank je zatim počeo naganjati psa sve dok ga komšija i njegov vlasnik nije zgrabio i obuzdao. Spomenimo i kako je u pomoć dječaku pristigao i drugi pas, također u vlasništvu njegove porodice, a na kraju je dotrčala i majka koja je uzela dječaka k sebi.

  • Pas našeg komšije iz čistog je mira napao mog sina i moj Tank ga je spasio od toga da ga ne pregazi ili napravi nešto gore – rekla je dječakova majka, prenosi LADbible.

Video pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE