OVE HALJINE SU IZABRALE PRVE DAME ZA INAUGURACIJE: MODNE KOMBINACIJE KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA

Inauguracija novoizabranog američkog predsjednika Joea Bidena bit će održana danas, a mnoge oči bit će usmjerene ka njegovog supruzi Jill Bajden i ka njenom stilu.

Sa nestrpljenjem se čeka modno izdanje nove prve dame SAD, a u susret tome podsjećamo šta su prethodne supruge američkih predsjednika nosile na inauguracijama i inauguracionim balovima.

Melania Trump

Još uvijek aktuelna prva dama Amerike Melania Trump nosila je 2017. na inauguraciji supruga Donalda Trumpa plavo odijelo Ralfa Laurena.

Na inauguracionom balu pojavila se u dugoj beloj haljini dizajnera Ervija Pjera, bivšeg kreativnog direktora brenda „Carolina Herrera”, a učestvovala je u izradi haljine.


Michelle Obama

Michelle Obama je na drugoj inauguraciji supruga Baracka Obame 2013. u Washingtonu nosila elegantni kaput i “J. Crew” cipele.

Na balu se pojavila u crvenoj haljini Jasona Vua i cipelama koje je dizajnirao Jimmy Chu.


Laura Bush

Supruga Georgea Busha, Laura je za dan kada je njen muž preuzeo predsjedničke funkcije odabrala bijelu boju.

Bilo je to 2005. kada je na inauguracioni bal ušetala u svjetlucavoj haljini Oscara de la Rente.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TREĆI TOP GUN: HOĆE LI TOM CRUISE OPET GLUMITI MAVERICKA?

0
TOP GUN: Maverick u kina je došao 2022. godine i ostvario odlične rezultate, a ubrzo nakon premijere postavljalo se pitanje hoće li se snimati i treći dio.