OVE HOROSKPSKE ZNAKOVE ĆE PRATITI NESREĆA: SLIJEDI IM PERIOD HAOSA I POTEŠKOĆA

Slijedi turbulentan period za ljude u horoskopskom znaku Raka, Vage i Ovna.

Rak

Osjetljivim Rakovima, mart bi mogao donijeti mnogo turbulencija i veliki emocionalni stres. Očekuju se svađe sa partnerima, koje bi mogle da potraju i po nekoliko dana, a neki sukobi oko važnih životnih odluka mogli bi da ih navedu na razmišljanje o raskidu.

Nervoza koju će Rakovi osjećati zbog teške situacije u kući ispoljit će se na poslu i u najgorim trenucima, pa su mogući i sukobi sa kolegama. Početak aprila ipak će donijeti smirenje i ući u mirniji period u kojem će ovaj horoskopski znak imati priliku da razmišlja o budućnosti.

Vaga

Sve komplikovanija situacija na poslu natjerat će Vage da se zapitaju da li im je ovo zaista potrebno. Posla će biti sve više, a odnosi sa kolegama koji će i sami biti preopterećeni će se pogoršati. Neodlučne Vage teško će donijeti konačnu odluku da li žele da napuste ovakvo radno okruženje i bit će prinuđene da vode računa o nezavidnoj finansijskoj situaciji u kojoj bi se mogle naći zbog nepredviđenog troška koji ih čeka sredinom mjeseca.

Ovan

Ovnovi će ovog mjeseca možda biti zabrinuti za svoje zdravlje. Mogući su problemi sa kičmom i zglobovima, pa se uzdržite od bilo kakvog teškog fizičkog rada. Ne treba zanemariti ni naizgled beznačajne simptome koji bi mogli ukazivati na ozbiljnije zdravstvene probleme. Također se preporučuje posjeta ljekaru i organizovanje sistematskog pregleda. Posebnu pažnju treba posvetiti zdravoj ishrani kako bi se ojačao oslabljen imunitet.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VELIK RUSKI NAPAD NA UKRAJINU, POLJSKA DIGLA BORBENE AVIONE!

0
Ruske snage rano jutros gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske, blizu ukrajinskog grada Dnjepra, pri čemu je najmanje jedna osoba povrijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.