OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU PRELOŠI U VEZAMA

Neki ljudi jednostavno ne znaju kako održati zdravu i dugotrajnu vezu i za njih bi možda bolje bilo da su sami, barem ako je vjerovati astrologiji.

Ovim horoskopskim znakovima sviđaju se njihov prostor, njihova neovisnost i njihova sloboda i sve će učiniti da to i zadrže.

Ovan

Ovnovi nisu oduševljeni idejom da pokušaju udovoljiti tuđim osjećajima i interesima. Impulsivni su, avanturistički raspoloženi i prilično ih je teško pratiti.

Blizanci

Blizanci se ne žele ograničiti samo na jednu osobu. Ne vole se vezati niti vole ideju da cijeli život budu vjerni nekome.

Strijelac

Za Strijelce je život veselje. Oni se jednostavno žele zabaviti i ne žele se upuštati u ozbiljne veze. Žele biti slobodni i nikome ni za što odgovarati.

Ribe

Ribe su nesigurne i previše razmišljaju. Same sebi stvaraju probleme i previše analiziraju. Kad su u vezi, mogu biti prilično nesigurne, nedosljedne i sve što je lijepo sabotirati svojim ponašanjem.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OGLASIO SE MEMORIJALNI CENTAR SREBRENICA NAKON OBJAVE AMBASADE IRANA U BIH

0
-Ambasada Islamske Republike Iran u Sarajevu odgovorila je na upit Memorijalnog centra Srebrenica. Zahvaljujemo na pojašnjenju i osudi genocida - poruka je iz Memorijalnog centra Srebrenica.