OVO ĆE BITI NAJSRETNIJI HOROSKOPSKI ZNAK U 2020.

Ako ste rođeni u horoskopskom znaku Jarca, spremite se za fenomenalna dešavanja koja će vam donijeti godina ispred vas.

Jupiter, planeta sreće i bogatstva 2. decembra ulazi u znak Jarca i kretaće se kroz njega cijele sljedeće godine. S obzirom da Jupiter svojim tranzitom oplemenjuje znak svake godine (svake godine prolazi kroz jedan horoskopski znake), neće ponovo biti aktivan u znaku Jarca sve do 2032. godine.

Jupiter simboliše ekspanziju, rast i napredak. U kombinaciji sa Jarčevom vladajućom planetom Saturnom, koja predstavlja ograničenja, odgovornost i obaveze, u 2020. će sve vrste limita biti “pobijena”, a narednih 12 mjesesci Jarčevi će doživjeti rapidne uspjehe koji će se odraziti na svim poljima.

Ovakva pozicija planeta, Jarčevima će dati zdravu dozu optimizma. Biće potpuno ispunjeni na svim novima, imaćete šansu da povratite samopouzdanje kroz nove prilike koje ćete dobijati u karijeri, a najviše da sretnete posebnu osobu koja će imati veliki uticaj na vas i sigurno će vas promijeniti na bolje, prenosi “Telegraf.rs”.

Život će vam se totalno promijeniti, otvoriće vam se novi vidici i potreba za avanturom, a ujedno postići ćete sklad između duše i tijela.

Zato, Jarčevi, pripremite se za nevjerovatnu godinu i iskoristite sve potencijalne koja vam ona pruža.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE