OVO JE MONSTRUM KOJI JE SILOVAO TRUDNICU DOK JE BILA U ANESTEZIJI: DRUGIM ŽENAMA JE RADIO OVE OGAVNE STVARI!

Sumnja se da je doktor iz Brazila koji je silovao trudnicu tokom carskog reza, napao još dvije žene istog dana!

Anesteziolog koji je navodno silovao trudnicu tokom carskog reza možda je izvršio napade na još dvije žene istog dana. Đovani Kvintela Bezera (32) uhapšen je pod sumnjom za silovanje kad je navodno tajno snimljen kako oralno napastvuje ženu nakon što ju je omamio jakim sedativima u bolnici da Mulher u Sao Žoao de Meritiju u Rio de Žaneiru.

Mužu nesretne žene je rečeno da napusti sobu i da ne može da vidi svoju tek rođenu bebu, a šta se dogodilo njegovoj supruzi je saznao tek kada je prepoznao doktora na televiziji nakon hapšenja.

  • Nikada nisam vidjela ništa slično”, rekla je delegatkinja Barbara Lomba, koja je zadužena za istragu slučaja.

Žena je rekla porodici da je mislila da je imala halucinacije u trenutku napada. Gospodin Bezerra je završio medicinsku obuku iz anestezije prije dva mjeseca.

Osoblje bolnice je navodno bilo zabrinuto zbog količine lijekova koje je davao svojim pacijentima, pa su postavili tajnu kameru da vide šta namjerava. Bili su užasnuti kada su ga vidjeli kako seksualno napada ženu dok su joj drugi ljekari radili carski rez na manje od 90 centimetara iza hirurške zavjese. Navodno ju je napastvovao skoro deset minuta.

Međutim, članovi osoblja koji su snimili silovanje rekli su da je doktor već sproveo dvije slične procedure tog dana, a policija istražuje da li su te dvije žene također bile žrtve napada. U drugoj operaciji u nejdelju, zaposleni su rekli da je Đovani “nosio otvoreni ogrtač na sebi, i namještao se tako da niko ne može da vidi pacijenta od vrata nagore”.

  • Đovani, pozicioniran prema vratu i glavi pacijenta, počeo je, polako da se kreće naprijed-nazad. Po pokretu i zakrivljenosti ruke, izgledalo je kao da drži glavu pacijenta prema predjelu karlice – rekao je svjedok, prenosi G1 Rio de Žaneiro.

Članovi osoblja su postali sumnjičavi jer je anesteziolog davao toliko količinu anestetika da majke nisu mogle da drže svoje bebe nakon porođaja.

Policija je pohvalila bolničke radnike što su preduzeli akciju i snimili zločin. Saslušanje o pritvoru ljekaru bit će održano u utorak, saopćio je Sud pravde Rio de Žaneira. On se suočava sa optužbama za silovanje sa zatvorskom kaznom od 8 do 15 godina u Brazilu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U FEDERACIJI BIH VIŠE OD 24.000 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U 2023. GODINI

0
Tokom 2023. godine na cestama u Federaciji BiH dogodilo se 24.300 saobraćajnih nesreća , što je za 13,9 posto više u odnosu na 2022. godinu.