OVO JE SUPRUGA ZIDANA S KOJOM JE 28 GODINA U BRAKU: OD NJEGA NIJE ODUSTALA NI U TEŠKIM VREMENIMA

Francuski fudbalski velikan rijetko u medijskom prostoru govori o privatnom životu, ali sada se raspričao o svojoj dugog karijeri, uskoro 50. rođendanu ali i skladnom 28-godišnjem braku s lijepom Veronique

Kada je u zimu 1989. sasvim nenadano upoznao lijepu plesačicu Veronique, nije se ni nadao da gleda u ženu svog života. Danas, 31 godinu kasnije, Zinedine Zidane s ponosom i mnogo ljubavi priča o supruzi s kojom dijeli četvero djece i za koju kaže da je stup njihove porodice.

– Šestog februara upoznao sam svoju suprugu i to u Cannesu gdje je začudo padao snijeg. U snijegu sam zagubio svoj sat, a u tom trenutku upoznao sam Veronique. Zajedno smo čak 31 godinu. Mnogo joj toga dugujem. Uvijek sam na nju mogao računati, kazao je francuski bivši nogometaš Zidane za L’Equipe.

Objasnio je da bi njegov život bez Veronique bio izuzetno prazan, te da je upravo ona ta koja je svima veliki oslonac u porodici.

– Uvijek je u svemu bila prisutna i kada smo prolazili teška razdoblja ali i ona prekrasna. Nije odustajala ni u kompliciranim vremenima. Uvijek je bila pozitivna, uvijek uz djecu i mene i gurala nas naprijed. Mnogo joj na tome moramo zahvaliti. Mnogo smo toga proživjeli zajedno i zato joj još jednom kažem hvala. Imamo divnih 28 godina braka, a ona mi je uz majku najposebnija i najvažnija žena u životu, bez zadrške je govorio Zinedine.

Par zajedno ima 27-godišnjeg sina Enza, 24-godišnjeg Lucu, 20-godišnjeg Thea te 16-godišnjeg Elyaza. Nedavno su postali djed i baka, krajem maja kada je njihov najstariji nasljednik dobio kćer Siju.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PADAJU SVJETSKE BERZE: STRAH OD ESKALACIJE NA BLISKOM ISTOKU

0
Na evropskim berzama jutros su cijene dionica pale jer se ulagači plaše eskalacije sukoba na Bliskom istoku nakon što je Izrael ispalio nekoliko projektila na Iran.