OVO SU NAJTUŽNIJE FOTOGRAFIJE SA SEGMEDININE DŽENAZE: ZAGRLJENI NEUTJEŠNI SUPRUG I SINOVI

Članovi porodice, bližnji, kolege, novinari, prijatelji, poznanici i sugrađani danas su se na sarajevskom groblju Bare oprostili od Segmedine Srna-Bajramović, ugledne i cijenjene novinarke i političarke.

Prisustvo velikog broja ljudi na posljednjem ispraćaju svjedoči ugledu i poštovanju koje je uživala među Sarajlijama, ali i brojnim Bosancima i Hercegovcima širom naše zemlje kao prepoznatljivo i rado viđeno lice sa TV ekrana.

Posebno je emotivno bilo prilikom ukopa. Prizor supruga Admira Bajramovića kako u snažnom zagrljaju dva sina tužnim pogledom sa suzama u očima ispraća suprugu nikoga nije mogao ostaviti ravnodušnim.

Bol sa kojom se nosi porodica Bajramović poznata je samo njima.

Afan Bajramović, stariji sin, prilikom kratkog, ali upečatljivog govora smogao je snage da se zahvali svim prisutnima na dolasku i iskazivanju poštovanja prema njegovoj majci.

Porodici Bajramović još jednom izražavamo duboko i iskreno saučešće.

(M.I.)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SRDAČAN SUSRET U MOSTARU GENERALNE KONZULICE VIŠNJE LONČAR I SAFETA ORUČEVIĆA

0
Višna Lončar, generalna konzulica Bosne i Hercegovine u Frankfurtu, konačno je otišla na zasluženi godišnji odmor. Ali, iako je na odmoru Višnja ne odmara već i dalje širi ljubav, širi poštovanje, potitivnu energiju širom BiH.