OVO SU OTAC I SIN KOJI SU SMRTNO STRADALI U VITEZU: UZROK POŽARA OPUŠAK CIGARE?

Otac S.B. (65) i njegov sin M.B.(36), obojica iz Viteza, ugušili su se u snu od dima. Navodno je opušak cigarete zapalio kauč, te su se njih dvojica ugušili u snu.

Policijskoj stanici Vitez juče je oko 11.15 prijavljeno da u Mošunju kod Viteza iz jedne kuće izlazi dim. Odmah po prijavi na lice mjesta izašla je policija koja je potvrdila navode prijave, kao i Hitna pomoć i vatrogasci.

Prilikom ulaska u kuću, u istoj su zatečena dva tijela. Radi se o S.B. (65) i M.B. (36), obojica iz Viteza, koji su tu stanovali – naveli su iz MUP SBK.

U saradnji s tužilaštvom policija je obavila uviđaj, te preduzima mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi s ovim događajem.

Sada su objavljene njihove smrtovnice. Radi se o Stipi i Marku Bošnjaku.

Njihova sahrana će biti obavljena 27. aprila na groblju Kraljevica s početkom u 17 sati.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE