PAS SE UGLEDAO NA TV-U: NJEGOVA REAKCIJA JE NEPROCJENJIVA

Pas Bronn trebao bi se početi navikavati na slavu nakon što je video na kojem se on igra s djetetom raniježio srca širom svijeta.

Čini se da je simpatični ljubimac oduševljem svom tom pažnjom.

Bronnova vlasnica, Angela Labat, na internetu je objavila videozapis na kojem se pas i njen sedmomjesečni sin igaju, te su se svi zaljubili u simpatični par.

Na videu se vidi kako Liam puže po podu smiješeći se, dok razigrani pas skače oko njega mašući repom.

Međutim, kada je lokalni TV kanal emitovao video, Bronn je bio van sebe kada se ugledao na TV-u.

Angela je uspjela snimiti taj trenutak i ponovo ga je podijelila na internetu – čini se da je Bronn rođen za život ispred reflektora.

Kada se pas ugledao, počeo je skakati od radosti. Na novom videu vidi se Bronn kako iznova i iznova skače, laje i zavija nakon što se prepoznao na ekranu.

Video pogledajte OVDJE

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE