PETEV ĆE U PETAK OBJAVITI SPISAK ZMAJEVA ZA SUSRETE S CRNOM GOROM I DANSKOM

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev u petak će objaviti spisak igrača na koje računa za prijateljske utakmice s Crnom Gorom i Danskom.

Duel protiv Crne Gore na programu je 2. juna na stadionu Grbavica, dok se utakmica sa Danskom igra četiri dana kasnije na Brøndby stadionu.

Pres-konferencija selektora Peteva bit će održana u petak u 11 sati u Sarajevu, a s obzirom na to da su ublažene epidemiološke mjere bit će omogućeno prisustvo medija.

Oba meča protiv Crne Gore i Danske igraju se od 18 sati.

Zmajevi kvalifikacije za SP nastavljaju 1. septembra kada igramo novi susret s Francuskom na gostovanju.

Od dolaska Peteva, naša reprezentacija remizirala je protiv Finske (1:1) u prvom meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, nakon toga samo također remizirali u prijateljskom meču protiv Kostarike (0:0), da bi od Francuske na Grbavici doživjeli minimalan poraz od 1:0.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ZAMJENIK DIREKTORA KOSOVSKE POLICIJE DEJAN JANKOVIĆ PUŠTEN IZ SRBIJANSKOG PRITVORA

0
Srbijanske vlasti pustile su iz pritvora zamjenika direktora Policije Kosova Dejana Jankovića koji je uhapšen na graničnom prijelazu Jarinje i optužen za narušavanje ustavnog poretka Srbije.