OVAJ RUČAK SA PILETINOM ČESTO ĆETE PRAVITI

Od bezbroj načina za spremanje pilećih grudi, ovaj je nešto drugačiji, aromatičniji i softaniji, a uz to veoma jednostavan za spremanje.

Sastojci i količina

pileće grudi 600 g

mocarela 100 g        

pesto sos 2-3 kašike           

šeri paradajz 6-7  

so po ukusu

Kako pripremiti

Pileće grudi isjeci na 3-4 mjesta, posoliti ih namazati pestom gornju stranu i u svaki džep staviti kolut mocarele i čeri paradajz. Pecite u rerni ili u posuđu koje mjenja funkciju rerne.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE