PINK NAPUŠTA MUZIKU

Pjevačica Pink (40), pravim imenom Alecia Beth Moore, na dodjeli nagrada „Country Music Association“ šokirala je fanove kada je izjavila da privremeno prestaje s nastupanjem i napušta muziku.

Posljednje dvije godine provela je putujući svijetom u sklopu turneje „Beautiful Trauma World Tour“. Sada želi drugačiji način života.

  • Vrijeme je da radim nešto drugo na neko vrijeme – rekla je Pink na crvenom tepihu, piše „Mirror“.

Sa sobom je na dodjelu povela supruga Careya (44), sina Jamesona (3) i kćerku Willow (8).

Na posljednjoj turneji Pink je naišla na mnoge probleme.

  • Želite znati koliko turneja može biti glamurozna? Džejmson je dobio bolest usta, šake i stopala, a Vilov ima temperaturu. Oboje djece nam je bolesno i mama Pink mora prolaziti kroz to i još odraditi nastupe – rekao je Keri u avgustu prošle godine.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

LAKIĆ O MOGUĆEM POVEĆANJU CIJENA STRUJE: NEMAMO UGLJA, NEMAMO PROIZVODNJE

0
Vedran Lakić, federalni ministar energije, rudarstva i industrije, kazao je nema dovoljno uglja u rudnicima da bi se proizvodile potrebne količine električne energije u Federaciji Bosne i Hercegovine.