Jaja umutite, zatim dodajte ulje, jogurt, so, začinsku papriku i odmrznuti španać. Poslije svakog dodavanja promiješajte žicom. Tepsiju nauljite, poredajte hljeb po dnu (cijelu tepsiju obložite) i prelijte smjesom od jaja. Komadiće fete stavite preko i pecite u rerni na 180°C nekih 25 minuta. Izvadite pitu, narendajte kačkavalj i vratite da se peče još 5 minuta.
Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.
Ručak koji se lako i brzo priprema.
Sastojci:
1 kg svježeg špinata
20 g maslaca
2 glavice crnog luka
3 čehna bijelog luka
1 jaje
400 ml mlijeka
2 kašike brašna
Priprema:
Spinat očistite...
Građani koji su prebolovali COVID-19, kao i oni koji su se vakcinisali dužni su i dalje prilikom izlaska iz kuće nositi zaštitne maske u Kantonu Sarajevo.