PJANIĆ ČESTITAO ŽELJEZNIČARU 100. ROĐENDAN: VELIKOM KLUBU SVE NAJBOLJE

Nogometni reprezentativac BiH Miralem Pjanić čestitao je 100. rođendan FK Željezničar.

Poruka je objavljena na zvaničnoj Facebook stranici Željezničara.

  • Jednom velikom klubu kao što je Željezničar želim da čestitam 100. rođendan. Sve najbolje – poručio je Pjanić.

Podsjećamo da “Željo” sutra proslavlja svoj 100. rođendan, a popularni “Manijaci” najavili su sinhronizovani vatromet s nekoliko lokacija u Sarajevu.

Slavit će se i danas na stadionu Grbavica u susretu protiv Veleža koji se igra od 17 sati.

Čestitku Pjanića pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

RODITELJI NESTALE DANKE STIGLI KUĆI: U POLICIJI BILI VIŠE OD OSAM...

0
Roditelji nestale djevojčice iz Srbije Danke Ilić stigli su kasno sinoć kući iz policijske stanice gdje su saslušavani povodom nestanka kćerke.