PJANIĆ DOBIO ODBIJENICU U JOŠ JEDNOM TURSKOM KLUBU

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić je, prema pisanju turskih medija, dobio odbijenicu iz Galatasaraya.

Pjanić je proveo prošlu sezonu na posudbi u Bešiktašu, ali se ovaj turski velikan nije odlučio na kupovinu i bh. nogometaš se vratio u Barcelonu. Tamo sigurno neće ostati, a katalonski klub pokušava pronaći novu destinaciju za bh. reprezentativca.

Brojni turski mediji danas su prenijeli da su Pjanićevi zastupnici ponudili usluge još jednom turskom timu. Ovoga puta u pitanju je Galatasaray, veliki rival Bešiktaša u kojem je Pjanić igrao donedavno.

Ipak, od tog transfera neće biti ništa. Za sve je “kriv” Okan Buruk, novi trener Galatasaraya koji je uložio “veto” na dolazak Pjanića.

Fotomac prenosi da je Okan Buruk, koji je prije tri dana ozvaničen kao novi trener Galatasaraya, odlučio odbiti mogućnost dovođenja Pjanića i Aarona Ramseya.

Razlog je to što Buruk želi mlade i ambiciozne nogometaše, željne dokazivanja, a ne igrače koji su prešli 30. godinu.

Znajući kakva je reputacija navijača Bešiktaša, u slučaju da završi u Galatasarayu, Pjanić nikada ne bi više imao isti status na Vodafone Parku i sigurno bi ga dočekali s brojnim zvižducima.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SARAJLIJA ZA HAYAT: ISTINA SE MORA UTVRĐIVATI NA SUDU, A NE...

0
Nakon jučerašnje medijski vrlo popraćene akcije „Black Tie 2“, u kojoj su uhapšene 23 osobe, a sljedećeg dana u pritvoru zadržane samo tri, te nakon pojačanog broja hapšenja u današnjem izdanju emisije „Dobar dan, BiH“ razgovarali smo o ukupnom radu Tužilaštva Kantona Sarajevo s glavnom tužiteljicom Sabinom Sarajlijom, čiji mandat uskoro istječe.