PJEVAM ZA SVE: NAJVEĆIM HITOVIMA LEPA BRENA DIRA PRAVO U SRCE

Nakon Željka Joksimovića, Tijane Bogićević i Saše Kovačević, koncert ispred Skupštine grada Beograda održava i Lepa Brena.

  •  Sa pjesmom u srcu. Ako nešto može da dotakne i probudi, da olakša i nasmiješi, da opusti i razveseli… to je muzika. Pjevamo za sve, a posebno za one koji nose najveći teret u ovim teškim vremenima… Onima koji nisu kod kuće za dobro nas koji jesmo. Iako najpre mogu da prime udarac, ostaju tu i to saznanje čini nas zaštićenim, spokojnim… i zahvalnim. Zato tim divnim ljudima poklanjamo pjesmu koja otvara srce i nosi vjeru da će i ovo proći i da ćemo opet biti zajedno, bez straha od bliskosti-toliko potrebne svima – napisala je pjevačica na svom Instagram profilu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OD 16:30 UŽIVO NA HAYATU – NOVA EMISIJA ‘ANATOMIJA ŽIVOTA’

0
'Anatomija života' nova je emisija Hayat TV koju uživo emitiramo od danas, i tako će biti svake subote od 16:30.

PROPALA INVAZIJA IZRAELA