POGINUO POZNATI BIZNISMEN: VOZAČ AUDIJA POKUŠAO DA PRETEKNE VOZILO I NALETIO NA KAMION

Danas oko podneva došlo je do teške saobraćajne nesreće u Srbiji na putu Sombor-Stapar u kojoj je život izgubila jedna osoba.

Prema nezvaničnim informacijama u pitanju je poznati poljoprivrednik i biznismen iz Bačkog Brestovca Goran Z. (45), prenosi portal NS Uživo.

On se nalazio za volanom svog “audija” koji se sudario sa kamionom. Automobil kojim je upravljao Goran se kretao iz pravca Sombora ka Staparu.

Ilustracija

U jednom trenutku je pokušao da pretekne jedno vozilo i došlo je do čeonog sudara sa kamionom.

Vozač “audija” Goran Z. nije koristio sigurnosni pojas. Istraga je pokazala da vozač kamiona nije bio uz u alkoholiziranom stanju.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

GRAĐEVINSKA PODVALA OD 870.000 KM. DA LI JE ŠIRBEGOVIĆ INŽINJERING PREVARIO...

0
Radovali se radnici novom poslu, novoj zgradi i radnom ambijentu. Radovao se i investitor novom zamahu i razvoju. Dobio skalameriju, opasnu po život, nesigurnu, s više od 100 nedostataka. Utvrdio je to nadzorni organ i dva građevinska instituta.