POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SIN MUSTAFE NADAREVIĆA: EVO KAKO JE DOBIO VEOMA NEOBIČNO IME

Glumac Mustafa Nadarević s dvije žene dobio je troje djece. Supruga Jasna rodila mu je kćer Nađu, a sa Snježanom Nožinić dobio je sina Ašu i kćer Nanu.

Mustafa Nadarević rijetko je govorio o porodici, ali poznato je da je imao dvije kćeri i sina. Legendarni glumac u životu se ženio tri puta. S prvom suprugom Jasnom dobio je kćer Nađu, a rastali su se kada je njoj bilo osam godina. Nađa se s majkom odselila u SAD, gdje je diplomirala historiju umjetnosti.

Nadarević je novu ljubav zatim pronašao s televizijskom urednicom Snježanom Nožinić, s kojom je dobio sina Ašu i kćer Nanu. Aša je uspješan sportaš i bavi se brazilskim jiu-jitsuom te živi u Zagrebu, baš kao i Mustafina najmlađa kći Nana, koja je od njegovo troje djece i najviše u medijima.

A Mustafa Nadarević objasnio je jednom prilikom kako su njegova djeca dobila imena:

  • Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku, zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, veoma plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegova telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša je nadimak. – kazao je Nadarević.

Musatafa Nadarević, poznati bh. glumac, preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. godini.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE