POGLEDAJTE KAKO SLAVNA ESMERALDA IZGLEDA U ŠESTOJ DECENIJI ŽIVOTA

Meksička glumica Leticia Calderon proslavila se zahvaljujući ulozi Esmeralde u istoimenoj seriji koja se kod nas prikazivala prije više od 20 godina.

Još u djetinjstvu je željela postati glumica, a s trinaest godina prvi je put otišla na kasting, međutim, nije dobila glavnu ulogu. Međutim, vrlo brzo je postala mlada glumica koja iza sebe ima nekoliko uloga i puno iskustva.

Vrhunac slave je doživjela telenovelom „Esmeralda“ 1997. godine. Svojom ljepotom plijenila je pažnju muškaraca diljem svijeta.

https://www.instagram.com/p/B3e4W-XgV93/?utm_source=ig_web_copy_link

Imala je poprilično turbulentan život. Dva puta se udavala, a dok je bila na vrhuncu slave, počela se drogirati i uzimala je kokain sve do trenutka kada joj je prijateljica od predoziranja preminula na rukama. Tada je otišla na odvikavanja i ponovo uzela život u svoje ruke.

Glumica se mnogo promijenila od snimanja Esmeralde , ali njena ljepota je zaista neprolazna.

https://www.instagram.com/p/B1ZqfluAN0E/?utm_source=ig_web_copy_link

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE