POLICAJCI DJEČAKU PRIREDILI ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE

Policajci u gradu Adiyamanu u Turskoj priredili su pravo rođendansko iznenađenje za osmogodišnjeg Bilala Emina Sucua koji mnogo voli policiju i kada poraste želi biti policajac.

Otac dječaka Abdurrahman Suat Sucu nazvao je policiju i kazao im da njegov sin Bilal mnogo voli policajce te da bi upravo u njihovom društvu želio proslaviti svoj rođendan. Policajci su prihvatili ovu ideju te su kupili tortu i poklone te posjetili dječaka i njegovu porodicu kako bi mališanu uljepšali ovaj za njega poseban dan.

Nakon što su dječaku uručili poklone, provozali su ga na motociklu u kvartu, što je mališana posebno obradovalo. Dječakov otac je kazao da je ovo zaista poseban doživljaj za njegovog sina koji, kako kaže, uvijek priča o policiji i želi postati policajac kada odraste, piše AA.

– Obavijestio sam policiju da moj sin danas slavi rođendan. Odmah su pristali da dođu. Moje dijete je baš bilo sretno zbog toga. I ja sam zaista sretan – rekao je Sucu.

Dječak Bilal je kratko kazao da se osjeća posebno i da je presretan te da u budućnosti želi postati policajac.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HEZBOLAH DRONOM POGODIO BAZU IZRAELSKE VOJSKE, VELIKI BROJ RANJENIH

0
Libanska grupa Hezbolah saopćila je da je u srijedu napala bazu izraelske vojske, a izraelska vojska saopćila je da je u napadu ranjeno 14 vojnika, uključujući šest teško, u selu na sjeveru zemlje.

PONOVO ZEMLJOTRES U TURSKOJ