POLICIJA I DANAS TRAGA ZA MUHAMEDOM ŠIŠIĆEM: POSLJEDNJI PUT VIĐEN NA PODRUČJU STUPA

Potraga za Zeničaninom Muhamedom Šišićem koji je nestao u četvrtak navečer u Zenici nastavljena je i danas, a prema posljednjim informacijama u toku jučerašnjeg dana viđen je na području Stupa.

Dvadesetšestogodišnji Muhamed Šišić iz Zenice nestao je u četvrtak navečer, a ni četvrti dan potrage nije dao nikakve rezultate. Kako je javnost informisao Muhamedov brat Samir, nakon Bune, Muhamed je u toku jučerašnjeg dana viđen na području Stupa zbog čega su zamolili sve građane Sarajeva da obrate pažnju i jave bilo kakve informacije o njegovom kretanju.

Zenička policija već nekoliko dana pretražuje lokalitet Gornje Zenice s obzirom da su dobili informacije od porodice da je često znao hodati tim područjem, a osim njih pridružili su im se i članovi zatvorske straže koji su pretraživali šume u blizini Kazneno-popravnog zavoda.

Aktivnosti policije nastavljene su i danas u okolini Zenice, a porodica je zamolila sve koji imaju neku informaciju da jave zeničkoj policiji ili na broj telefona 062 284 278.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.