POLICIJA ODUZELA PASAT: NESAVJESNI VOZAČ OSTAO BEZ AUTOMOBILA

Policija u Kozarskoj Dubici je tokom saobraćajne kontrole automobila Pasat koji je vozio S.Ć. iz Banje Luke utvrdila da je vozač višestruki povratnik u činjenju teških prekršaja.

Policija je prvo utvrdila da su na vozilu nepripadajuće registarske tablice.

Nakon toga, provjerom kroz registar novčanih kazni utvrđeno je da je S.Ć. višestruki povratnik u izvršenju teških prekršaja, te da na ime kazni duguje 7.270 KM.

  • Vozilo je privremeno oduzeto, a protiv S.Ć. će nadležnom sudu biti dostavljena nova prekršajna prijava – naveli su iz Policijske uprave Doboj.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE