PONIJELA GA ATMOSFERA PA SE ZALETIO S BINE: RASIM LJAJIĆ SE NA PREDIZBORNOM MITINGU BACIO U PUBLIKU

On se zaletio s bine i doslovno bacio na publiku, odnosno simpatizere i članove SDP-a, koji su ga potom nosili na rukama.

Srbijanski ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić u srijedu se poput pjevača na rock koncertima, bacio na publiku za vrijeme stranačkog mitinga.

Naime, Ljajić, koji je ujedno i prvi čovjek Socijaldemokratske partije Srbije te osnivač Sandžačke demokratske partije, na završnoj konvenciji (ove druge) partije učinio je nešto nesvakidašnje, bar kada su u pitanju političke figure.

On se zaletio sa bine i doslovno bacio na publiku, odnosno simpatizere i članove SDP-a, koji su ga potom nosili na rukama.

Miting je upriličen u Novom Pazaru pod nazivom ”Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”, a riječ je o posljednjem stranačkom okupljanju pred predstojeće izbore u Srbiji.

Kako je rekao, ponijela ga je atmosfera sa mitinga.

  • Oni su me zvali da skočim, rukama su mi davali znak, ajde dođi, vjerovatno su mislili da se neću usudititi. Ali, mene je ponijela nevjerovatna atmosfera na skupu, tako da sam samo ostavio telefon sa strane i skočio. Nisam ni razmišljao da li će me uhvatiti ili ne. Bilo je nevjerovatno večeras na skupu, toliko mladih je bilo, toliko je bilo pozitivne energije… Pravo da vam kažem, uželio sam se skupova, a sve me je to iznenadilo, jer su skupovi i na neki način u današnje vrijeme prevaziđeni – rekao je Ljajić.

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE