PONOVO SE TRESLO TLO U HRVATSKOJ: PODRHTAVANJE SE OSJETILO I U NAŠOJ ZEMLJI

Hrvatsku je nešto prije 17 sati večeras pogodio novi zemljotres.

Prema podacima Seizmološke službe Hrvatske, potres je bio magnitude 3.5 po Richteru, a epicentar je ponovo bio kod Petrinje.

Vrijeme potresa 16:54 sata.

“Ovaj je bio došta jak, prvo eksplozija, onda podrhtavanje, cijela kuća se zatresla kao da je granata opalila!”, “Ovaj je bio baš jak”, “Kratko, ali prilično snažno podrhtavanje”, samo su neki od dojmova korisnika EMSC-ove aplikacije za zemljotrese.

Korisnici iz Bosne i Hercegovine pišu – osjetio i u našoj zemlji.
Podsjetimo, tlo u Hrvatskoj treslo se i jutros.

Radilo se o potresima magnitude 2.6 i 2.7 po Richteru, čiji je epicentar također bio kod Petrinje, prenosi Radiosarajevo.

Prema podacima EMSC-a novi zemljotres u 16.54 sata iznosio je 3.3 po Richteru.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SAD ULOŽIO VETO NA PRIMANJE PALESTINE U UN! ABAS: TO JE...

0
Sjedinjene Države jučer su u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda uložile veto na punopravno članstvo palestinske države u UN-u.