POPODNEVNI PRESJEK: U BIH DANAS OD KORONAVIRUSA UMRLO ŠEST OSOBA

U BiH je danas od posljedica koronavirusa umrlo ukupno ŠEST osoba.

U popodnevnom presjeku, kako nam je potvrđeno iz KCUS-a, dvije osobe starije životne dobi preminule su u izolatoriju Podhrastovi.

Također, među smrtnim slučajevima u Kantonu Sarajevo umrla je i jedna žena pozitivna na koronavirus, a koja nije bila u izolatoriju, odnosno preminula je tokom opservacije.

Ilustracija

Također prema podacima, u posljednja 24 sata zabilježen je još jedan smrtni slučaj, a radi se o ženskoj osobi iz Banovića (1951.).

Istovremeno u manjem bh. entitetu danas su zabilježena dva smrtna slučaja.

Kako je navela epidemiolog Jela Aćimović, jedna od preminulih osoba imala je 41 godinu

Inače, u BiH je dosad prema zvaničnim podacima od koronavirusa umrlo 185 osoba.

(Aldin Tiro)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U SARAJEVU DANAS HITNA SJEDNICA SKUPŠTINE KS: IMA SAMO JEDNU TAČKU...

0
Informacija o poduzetim aktivnostima nadležnih sigurnosnih i drugih institucija u okviru kojih će se razmatrati sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo, jedina je tačka dnevnog reda hitne sjednice kantonalne skupštine koja će biti održana danas.