PORODIČNA DRAMA: MUŽA TUKLA, UMALO GA ZAKLALA ZBOG LJUBAVNICE

Mještanka sela kod Kladova R. P. (51) dobila je zabranu prilaska porodičnoj kući na mjesec dana jer je pretukla muža S. G. (55) i umalo ga zaklala nožem, dok su bili u krevetu zajedno sa njegovom ljubavnicom S. D. (40).

Žena je prethodno, poslije dužeg ubjeđivanja, pristala da muž dovede ljubavnicu u kuću jer će im to, navodno, “osvježiti brak”, piše Informer.

Međutim, dok su svi bili u krevetu, muž se više posvetio ljubavnici nego svojoj ženi, što je razbjesnilo R. P. pa ga je išutirala i napala nožem. Muž se jedva odbranio od pomahnitale supruge, a ljubavnica je pozvala policiju.

Izvor Informera kaže da su R. P. i S. G. proveli 11 godina u nevjenčanom braku i zajedno su stekli kuću, ali je on prije nekoliko mjeseci započeo ljubavnu vezu sa S. D.

  •  Muž je odmah priznao supruzi da ima ljubavnicu i R. P. je tad pobjesnila, ali je on uspio nekako da je smiri. Zatim je počeo da je ubjeđuje da bi bilo bolje da ljubavnica dođe u njihovu kuću, da njih troje žive zajedno. Supruga u početku nije htjela ni da čuje, ali je muž bio uporan i uvjerovao je da nije zaljbuljen u ljubavnicu. Rekao je da bi svima bilo od koristi da se ona useli, jer će im oboma pomagati – tvrdi izvor.

On je uvjeravao suprugu da će od njegove ljubavnice imati samo korist, jer će S. D. raditi većinu kućnih poslova. Kazao joj je i da će se u toj situaciji i on “ponovo osjetiti kao muškarac”, pošto R. P. zbog narušenog zdravlja ne može redovno da ima odnose sa njim.

  • Ključni argument u tom ubjeđivanju mu je da će boravak S. D. u kući “osvježiti” njihov brak. Ubjeđivao je suprugu da to nije ništa strašno i da ima puno takvih veza u kojima mlađe žene uspjevaju da učine da se bračni parovi ponovo zavole i R. P. je konačno pristala – tvrdi izvor.

Međutim, kada se S. D. uselila počele su sitne čarke i prozivke. Uprkos tome mlada žena je vodila računa u domaćinstvu i imala redovne odnose sa domaćinom.

Nakon sedam dana provedenih u takvoj zajednici, dvije žene su se žestoko posvađale, a da bi ih smirio, S. G. ih je obje pozvao u krevet.

Tokom odnosa, više pažnje je posvetio ljubavnici, zbog čega je R. P. nasrnula na supranicu, koja je pobjegla iz kreveta. Ona je potom krenula za S. D., ali se muž ispriječio, pokušavajući da je odbrani.

  •  Žena je tad šutnula muža u međunožje, nakon čega je dohvatila kuhinjski nož i pošla ka njemu u namjeri da ga zakolje. S. G. je krajnjim snagama uspio da se odbrani, a S. D. je pozvala policiju – priča sagovornik Informera.

Pošto R. P. i S. G. nisu u braku, on nije mogao da bude optužen za poligamiju, ali je zato protiv R. P. podnijeta prijava zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mjera zabrane prilaska kući.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

GUARDIOLA: U BILO KOJEM DRUGOM SPORTU MI BISMO POBIJEDILI

0
Nakon PSG-a i Borussije Dortmund plasman u polufinale Lige prvaka izborili su i fudbaleri Real Madrida i Bayern Münchena.