PORUKE I SVIJEĆE OSVANULE NA MJESTU POGIBIJE 20-GODIŠNJE DJEVOJKE: KAD JEDNOM DOĐEMO NA DRUGI SVIJET…

Svijeće, cvijeće, medvjedići i dirljive poruke nalaze se na mjestu pogibije 20-godišnje djevojke koja je život izgubila pod točkovima motora dok je prelazila cestu na pješakom prijelazu

U noći s petka na subotu tragično je ugašen mladi život 20-godišnje djevojke koju je na pješačkom prijelazu pregazio motociklist koji je preticao kolonu vozila.

Njeni prijatelji su na mjestu pogibije, na Jarunskoj ulici, ostavili brojne svijeće, cvijeće, plišane igračke i dirljive poruke u spomen na preminulu djevojku.

Podsjetimo, djevojku je udario motocikl koji je na nju naletio oko 0:45 sati. Motociklist (21) je u nesreći zadobio teške povrede i prevezen je u bolnicu.

Nakon naleta na djevojku, motorom se nastavio nekontrolirano kretati, prešao je preko južne trake i izletio van ceste. Naletio je potom na rubni kamen i u stup javne rasvjete, piše 24 sata.

Djevojka (20) je od posljedica nesreće preminula u vozilu hitne pomoći, rekli su iz Općinskog državnog tužilaštva. Teško povrijeđenog mladića koji je vozio motor prevezli su u KBC Sestre milosrdnice gdje su ga zadržali na liječenju.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SREDNJOŠKOLCI IZ NIZOZEMSKE OKREČILI ŠKOLU U BIH

0
Srednjoškolci iz Nizozemske, koji borave ovih dana u Sanskom Mostu, provela je volontersku akciju krečenja i uređenja prostorija područne škole u naselju Zdena, nadomak tog grada.