POSLAO FOTOGRAFIJU SUPRUGE S PORODA, ALI NIJE PAZIO NA JEDAN BITAN DETALJ

TikTok korisnica @wenfreed podijelila je nedavno u svom kratkom snimku kako je suprug svojoj porodici poslao fotografije nje i bebe snimljene u porođajnoj sali odmah nakon poroda.

Sretni tata od uzbuđenja što je treći put postao otac, nije ni primijetio da je njoj na fotkama bolnička haljina još oko struka, ispod čega je – gola.

Ovaj snimak od nekoliko sekundi, kako prenosi Mirror, pregledan je više od 715.000 puta.

  • Mislila sam da se hvatate za glavu jer je on poslao fotku dok ste još raščupani nakon poroda, ali ovo je puno bolje!” napisala je jedna djevojka, a druga je ženu pokušala utješiti riječima kako ”sad bar zna da je dio porodice”.

Mama koja je snimila video pobrinula se da se pogreška ne dogodi dvaput, pa je na TikToku objavila fotku s poroda na kojoj je sve intimno prekriveno – smajlićem.

Video pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HAMAS: NEMA DOGOVORA DOK SE OKUPATOR NE POVUČE IZ GAZE, A...

0
Član političkog biroa palestinskog pokreta Hamas Izzat al-Rishk izjavio je da nema kompromisa u pogledu potpunog povlačenja Izraela iz Pojasa Gaze i slobodnog povratka raseljenih.