POZNAT TERMIN SAHRANE MLADIĆA IZ LAKTAŠA KOJI JE POČINIO SAMOUBISTVO

Mladić iz Laktaša Mladen Dulić ubio se nakon što je, kako kažu njegovi poznanici, na društvenoj mreži postavljen snimak pod nazivom "Molba za rad na benzinskoj pumpi" u kojoj radnik benzinske pumpe ismijava mladića dok ovaj popunjavao prijavu za posao.

Sahrana Mldena Dulića bit će obavljena sutra na gradskom groblju u Laktašima, a povorka ispred kuće kreće u 13 sati. Iza Mladena su ostali otac Dragan, majka Biljana, sestra Dragana sa porodicom te mnogobrojna rodbina i prijatelji. 

Podsjećamo, nastradali mladić Mladen ozbiljno je shvatio prijavu za posao, ali radnik na pumpi, očigledno, nije te je sve vrijeme snimao kako ga ismijava. Postavljao mu je pitanja sa ciljem ismijavanja 22-godišnjeg mladića koji nažalost pritisak javnosti nije mogao izdržati, te je presudio sebi.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE