POZNATA AVIOKOMPANIJA OTKAZALA LETOVE ZA SARAJEVO TOKOM LJETA 2021. GODINE

Avio-kompanija "Qatar Airways" odgodila je planove za nastavak letova od Dohe do Sarajeva i Skoplja tokom ljeta 2021. godine.

Letovi za oba grada obustavljeni su u martu prošle godine i trebali su biti obnovljeni 25. oktobra, ali su naknadno odgođeni do kraja marta ove godine.

Prodaja karata sada je zaustavljena do početka zimske sezone 2021./2022., od 30. oktobra, javio je portal “Exyuaviation”.

Katarski avio-prijevoznik nudi jednokratne veze do Sarajeva i Skoplja preko Zagreba, Beograda, Beča i Istanbula u saradnji s kompanijama “Air Serbia”, “Croatia Airlines”, “Austrian Airlines” i “Pegasus Airlines” tokom cijelog ljeta.

Istovremeno, niskotarifni prevoznik “Wizz Air” bazirat će avion “Airbus A320” u Sarajevu od 20. maja i uvesti devet novih linija, osim postojeće usluge ka Budimpešti.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE