POZNATO KADA I GDJE ĆE BITI SAHRANJEN MLADEN MARIĆ

Novinar Mladen Marić bit će sahranjen u ponedjeljak, 18. novembra na sarajevskom gradskom groblju Vlakovo.

Marić je preminuo danas u 59. godini.

Kako saznajemo, u bolnicu je primljen prije sedam dana zbog aneurizme u trbuhu.

  • Posljednih sedam dana u bolnici stvarno se loše osjećao, ali jučer i prekjučer bio je bolji. Probudila se nada, ali, nažalost, Mladen nije uspio. U šoku smo – kazao je prijatelj blizak porodici Marić.

Mladen Marić je rođen 1960. godine i gotovo svoj cijeli radni vijek proveo je na Federalnoj televiziji odnosno na bivšoj Televiziji Sarajevo, kasnije Radio-televiziji Bosne i Hercegovine.

Facebook

Iako je godinama radio na različitim temama, njegov rad će ipak ostati obilježen po vanjskopolitičkoj emisiji Paralele, u kojoj je, na sebi svojstven način, pružao informacije o najvažnijim dešavanjima u svijetu, ne libeći se da iznese i svoj stav o događajima, ljudima i pojavama, prenosi Radiosarajevo.ba.

Marić je dobitnik brojnih priznanja, a jedno od njih je Novinar godine po izboru Uduženja novinara Bosne i Hercegovine u 2015. godini.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ČUDNA JADA OD MOSTARA GRADA: NIKŠIĆ VEČERAO ALI GA NEMA U...

0
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Mostaru, gdje je sinoć bio na radnoj večeri sa zvaničnicima Bosne i Hercegovine i Republike Srbije.