PRAVE LI SE USTUPCI ČOVIĆU, GOVORIMO I O DODIKOVIM PRIJATNJAMA: U OTVORENOM STUDIJU PRATIMO STANJE U POPLAVLJENIM DIJELOVIMA BIH, PROTESTE

Posljednje ovosedmično izdanje Otvorenog studija na Hayat TV gledate od 16 sati.

U današnjoj emisiji:

  • Pratimo štrajk zdravstvenih radnika u Konjicu!
  • Usljed obilnih padavina aktivirana su klizišta u Fojnici, Kiseljaku, Visokom. Saznajte kakva je situacija na terenu!
  • Svjetski je dan osoba s invaliditetom. Jesu li na marginama društva?
  • Govorimo  o Muzeju selfija u Sarajevu, ali i o zimskom turizmu.
  • Ugostit ćemo mlade uspješne karatiste.

DOBAR DAN BIH:

  • Prave li se ustupci Ćoviću? O važnosti reformi, jednistvu probosanskih stranaka, Dodikovim prijetnjama razgovaramo sa našim gostima:
  • Adnan Bašić, iz Saveza slijepih i slabovidnih osoba Zeničko-dobojskog kantona,
  • Mujo Aganović, predsjednik Saveza RVI paraplegičara FBiH,
  • Kada Hotić, predstavnica majki Srebrenice.

Otvoreni studio gledajte od 16 sati.

Sve propuštene emisije pronađiute u našoj videoteci Hayat PLAY.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

UŽIVAJTE U PASTI NAPRAVLJENOJ OD SAMO DVA SASTOJKA

0
Volite jesti pastu? Zašto je ne biste probali napraviti na malo drugačiji način? Za ovaj recept potrebna su vam samo dva sastojka.