PRED VAMA JE DANAŠNJI HOROSKOP: KOME SU NEOPHODNE HITNE PROMJENE?

Vaga usamljena, Bik sretan, Vodolija svoj na some, Strijelac uspješan.

OVAN

Diskretno koristite poslovna poznanstva za dobijanje informacija. One su vam jako bitne za dalji razvoj posla. Zaljubljeni ste i prezadovoljni vezom. Svjesni ste da ste zreli za dalji razvoj veze. Nervozni ste.

BIK

U potrazi ste za finansijskom injekcijom. Razgovori prolaze dosta loše i druga strana odbija da vam pozajmi novac. Imate simpatiju, ali ne žurite da uđete u vezu. Želite da je prvo bolje upoznate. Utučeni ste.

BLIZANCI

Saradnja sa inostranim saradnicima odlično napreduje, mada imate utisak da nisu u potpunosti otvoreni prema vama. Emotivno ste neispunjeni. Nedostaje vam pažnja partnerke. Mogući su problemi sa bešikom.

RAK

Poslovnim obavezama pristupate na krajnje ozbiljan način. Priliv finansija pozitivno utiče na vaš radni elan. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Nedostaje vam osjećaj da ste emotivno ispunjeni. Pripazite na ishranu.

LAV

Na poslu je atmosfera turobna. Vi jedini vjerujete da napor nije uzaludan i da ćete postići željene rezultate. Emotivno ste ispunjeni. Mislite da ste donijeli najbolju odluku izabirom partnera. Osjećate se dobro.

DJEVICA

Ne uspijevate da uspostavite harmoničnu komunikaciju sa kolegama. Svako insistira na svojoj ideji i ne želi da prizna kvalitete drugih idejnih rešenja. Održavate kontakt na daljinu sa simpatijom. Neopušteni ste.

Ilustracija

VAGA

Dobijate novu poslovnu ponudu. Kako ste zadovoljni sadašnjim poslom i finansijama nova ponuda vas uošte ne privlači. Pravite ljubomornu scenu partneru čime ga samo distancirate od sebe. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Puni ste pozitivni energije i riješeni da neke projekte koji su se odužili konačno privedete kraju. U potpunosti ste posvećeni partneru i uživate u ljubavi i strasti. Kod muškaraca je osjetljiv urogenitalni trakt, kod žena bubrezi.

STRIJELAC

Niste u potpunosti zadovoljni situacijom na poslu. Očekivali ste da neke obaveze odradite na brzinu, ali se ispostavlja da ipak morate da posvetite više pažnje i vremena. Uživate u stabilnom braku. Vrijeme je za posjetu ginekologu.

JARAC

Kao ljubitelj reda, rada i discipline smeta vam iznenadna promjena poslovnih planova. Emotivna sfera je u blokadi. Niti vas neko zanima, niti vi nekog. Nervi su osjetljivi tako da je moguće ispadanje iz takta.

VODOLIJA

Nezadovoljni ste procesom rada. Smatrate da je potrebna modernizacija. Očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Druga strana ostavlja odličan utisak tako da se raspitujete kod kolega. Osjećate se dobro.

RIBE

Posao se odvija normalno, bez zastoja i stresa. Prija vam rad u opuštenoj radnoj atmosferi. Zaljubljeni ste u bračnog partnera kao i prvog dana. Partner vam daje osjećaj sigurnosti i zaštite. Zdravlje je stabilno.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HITNO POJAČANJE STIGLO: EVO KOJI TEREN PRETRAŽUJU DVA TIMA KOJA TRAŽE...

0
Dva Specijalistička tima za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja djevojčica.