PREMINULA SUPRUGA DIREKTORA IGMANA, BILA ZARAŽENA KORONAVIRUSOM

U SKB Mostar preminula je supruga direktora konjičke kompanije Igman, Đahida Muratbegovića, koja je bila zaražena koronavirusom.

Primarijus dr. Zoran Karlović iz mostarske bolnice za Klix.ba kaže kako se smrt dogodila noćas u dva sata, u respiracijskom centru bolnice

Pacijentica (66) je dva puta bila testirana na koronavirus i oba puta je bila negativna, ali je prisustvo koronavirusa ustanovljeno kliničkom slikom.

  • Ona je u respiracijskom centru od 22. marta. Radiološki nalaz pluća i klinička slika pokazalli su da je pacijentica pozitivna na Covid-19. Ona je umrla od posljedica ovoga oboljenja – naglasio je Karlović za Klix.ba.

Ovo je jedanaesti smrtni slučaj koji se dovodi u vezu s koronavirusom u Hercegovačko-neretvanskom kantonu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE