PREMINUO OSMANAESTOGODIŠNJI MLADIĆ KOJI JE PRIJE NEKOLIKO DANA BRUTALNO PRETUČEN

Od posljedica premlaćivanja, u utorak je preminuo Domagoj Radić (18). Vijest je objavila Župa sv. Luke Evanđelista iz Lukača na svojoj Facebook stranici, a informaciju su potvrdili i iz PU virovitičko-podravske, navodi ICV.

Mladić (23) kojeg se sumnjiči za napad na D. Radića nalazi se u pritvoru. Dolazi s područja PU bjelovarsko-bilogorske, piše Večernji.hr

Napad na nesretnog mladića dogodio se u nedjelju, 25. oktobra oko 00:05 sati na trgu Dr. Franje Tuđmana u Virovitici. Kako je tada informisala policija, u tučnjavi je sudjelovalo više osoba, a mladić je zadobio povrede opasne po život te je prevezen u KBC Osijek.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 23-godišnjak je uz krivičnu prijavu doveden u Županijski sud u Bjelovaru gdje mu je nakon saslušanja sudac odredio pritvor u trajanju do mjesec dana.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.